Kidvertising søger praktikanter til efteråret 2020

Kid:vertising er et reklamebureau med speciale i markedsføring målrettet børn og børnefamilier. Vi arbejder såvel strategisk som taktisk med kreative kommunikationsløsninger i og uden for Danmarks grænser - indenfor 4 fokusområder: 

     KID:    :INSIGHT    :CREATIVE     :MEDIA     :CONTENT

Vi inddrager målgruppen i vores arbejde, for hele tiden at være på forkant med trends og tendenser. Og sikrer via test og analyse, at udvikle marketing tiltag/kampagner der matcher målgruppens adfærd og behov. Vi dyrker den kreative proces og unikke kommunikationsløsninger der skaber resultater for husets kunder både online og offline. Og vi elsker at arbejde i børnehøjde med legetøj, spil, food og oplevelsesøkonomi.

 

Praktikforløb hos Kid:vertising

Du kommer til at arbejde med opgaver for husets kunder indenfor vores 4 kompetenceområder. Du får indsigt i hele processen lige fra briefing, research, strategisk og kreativ udvikling - til planning og produktion af kampagneelementer - afvikling i butikker, i trafik, på print, TV, digitale- og sociale medier.

Du vil f.eks. deltage i brainstorms, lave markeds- eller produktanalyse, forfatte- og redigere tekster, tilrettelægge og assistere ved fotoshoots, afvikle børnecasting, lave YouTube film med vores Kid:agents, tilrettelægge seminar, community management, mystery shopping m.m. 

Du bliver en del af holdet, får selvstændige opgaver, ansvar og udfordringer, til gengæld forventer vi, at du er klar til at ta’ dem, og er kommet for at lære. Er du engageret, søgende og proaktiv, kan du slutte dit praktikforløb med masser af viden, erfaring og kompetencer i bagagen, og godt rustet til dit videre karriereforløb.

Har du mod på en mindre virksomhed hvor der er store muligheder for at udfolde talent og initiativ, så send straks en ansøgning til Jimmi Andersen på jimmi@kidvertising.dk

 

Praktikstart:

August 2020

april 16, 2020 at 08:49 // Kidvertising