En Mega Mini Star!!

Igen i år blev Legekædens helt egen Mini Star sangkonkurrence et hit hos danske, svenske og norske børn. Over 6000 kvalificerede versioner af den velkendte jingle udgjorde det stærke felt og gjorde det i den grad svært for dommerkomitéen!

Men det er jo i hård konkurrence man finder den rette vinder, og i år var det Asta Jensen fra Århus, der fortjent løb med titlen og de eftertragtede præmier. Asta udnyttede, at man i dette års udgave af konkurrencen kunne indspille en popversion og lod sin indre popstjerne skinne igennem.

Derfor kunne Asta hos Legekæden i Viby J stolt afhente præmiechecken på 5000 kr. til en af kædens mange butikker og se frem til at skulle indspille hendes version af jinglen i et rigtigt lydstudie.

I november mødte Asta op i lydstudiet – frisk og modig med sin far under armen. En rigtig popstjerne har vel chauffør på.

Asta indtog lydstudiet og fyldte rummet med store smil, et smittende humør og knivskarpe toner. Hun så hjemmevant ud med store hørebøffer på og sang alt hvad remmer og tøj kunne holde i det lille lydstudie midt i Aarhus.

Dette års Mini Star levede i den grad op til titlen og satte et glamourøst punktum for endnu en fantastisk udgave af Legekædens Mini Star sangkonkurrence.

Her fra skal der lyde et syngende tak til Asta samt en glædelig jul og på gensyn i en af Legekædens mange juleklare butikker.

 

 

december 04, 2015 at 11:16 // Kidvertising